domingo, 31 de julio de 2011

Reunió del 27 de juliol

Reunió d’informació pels nous socis prèvia a reunió de societat. Celebrada al George Pain Irish Bar, a la tarda.

Ens hi vam trobar prop de 15 persones en dita reunió.

Vam estar presentant la Assoc. per una banda: la seva missió i visió. Seguidament, vam informar a tots els presents de les pròximes activitats que ja teníem plantejades.

Per una banda, vam presentar l’esdeveniment Passatge Insòlit que es celebrarà durant les Festes Majors de Santa Coloma de Gramenet, concretament els dies 3 i 4, una fira que fusiona conceptes antics i contemporanis, on es poden trobar invencions i enginys, i propostes escèniques úniques, organitzat per DOSC. En aquest esdeveniment únic i original hem estat convidats a participar-hi i a instal•lar-hi un stand informatiu. Informarem degudament en el seu moment.

També hem informat del estat de la Convenció Steampunk i Retrofuturista. Actualment sabem que es realitzarà els dies 12 i 13 de novembre al Espai Jove la Fontana. Pròximament es celebrarà una reunió tancada per a organitzadors, col•laboradors i voluntaris, per a més informació contactin a convencion.steampunk@gmail.com .

Hem parlat sobre la propera Gran Trobada Steampunk que es celebrarà cap al mes de setembre, com cada any, també. Hem estat sondejant possibles dates disponibles. Hem conclòs que o bé es celebraria el diumenge 11 de setembre, tot i caure amb la Diada de Catalunya, o bé la setmana següent, que seria el 18 de setembre, diumenge, amb perill de caure prop de les festes de la Mercè de Barcelona. Pròximament prendrem una decisió. Tanmateix, hem estat parlant de possibles llocs on es podria celebrar, intentant no repetir cap lloc de les trobades anteriors, i una de les possibilitats sortides ha estat els Jardins de Joan Maragall, prop de l’estació del funicular de Montjuïc.

Tantmateix, hem parlat de que cara al setembre s’organitzaran alguns tallers de preparació per a la Convenció Steampunk, de manera que els que hi vulguin assistir, o fins i tot participar als tallers de la mateixa Convenció o als concursos, aprenguin unes bases. Pròximament s’informarà.
Finalment, hem iniciat debat de propostes per a l’Associació.

Per una banda, hem enllistat possibles sortides culturals a museus, que tenien, òbviament, certa relació amb les finalitats de la nostra associació. La més propera es tracta d’una sortida a l’exposició de retrats de la Bèlle Époque que es troba temporalment al Caixaforum, per a aquest mes d’agost, per a aquells que restin a la ciutat i Catalunya. En el seu moment informarem adientment.

També hem parlat de i s’ha consensuat la formació d’una plataforma interna per a tots aquells artistes, artesans i tota mena de creadors que creïn qualsevulla cosa dels moviments pertinents a l’Associació, per tal d’agilitzar millor els contactes entre aquests, la difusió de llurs treballs, i l’agilització i projecció de cara a possibles exposicions, esdeveniments i relatius tant interns com externs (col•laboracions de l’Associació amb altres entitats i institucions), així com la projecció a l’aprenentatge mitjançant tallers o fins i tot trobades concretes d’artistes o artesans, de tal manera que hi podran participar professionals, semiprofessionals, amateurs i gent que es vol iniciar. Per a més informació contactin de manera privada amb nosaltres.

Aquests han estat els temes tractats.

Ja els hi anirem informant de tots els avenços pertinents. Els hi recordem que si volen tenir informació sobre la III Convenció Steampunk, visitin la pàgina:
www.convencionsteampunk.com/

Disculpin les molèsties per la falta d'informació de la convocatòria d'aquesta reunió en aquest blog, el problema ja ha estat solucionat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario